Adevărul Shop vă aduce noul iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPad 16GB Wi-Fi White
iPad 16GB Wi-Fi White

Mult asteptata tableta pare sa-si duca la bun sfarsit promisiunea, aceea de a fi cu adevarat inovatoare, spun cei care au testat-o deja.

La cererea clientilor si bineinteles, a pietei, noul iPad este acum disponibil pe Adevărul Shop, in categoria Computere, periferice, comunicatii.

Performantul ecran Retina Display are caracteristici tehnice care garanteaza calitatea imaginii asa cum niciun alt gadget n-a facut-o pana acum: 3,1 mililoane de pixeli - de 4 ori mai multi decat iPad 2 - in acelasi spatiu de 9,7 inchi. Rezolutia de 2048x1536 si saturatia culorilor cu 44% mai mare sunt alte insusiri specifice noului iPad care au grija ca imaginea filmelor, jocurilor si a aplicatilor sa fie cu adevarat spectaculoasa.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru durata bateriei, pentru ca noul iPad rezista 10 ore. Cat despre poze, camera iSight are un sistem optic avansat, o diafragma de f/2,4, lentila cu 5 elemente si filtru hybrid cu infrarosii, care se foloseste de obicei pentru camerele de tip SLR. Aceasta tehnologie blocheaza lumina IR daunatoare si reda culorile mult mai clar si mai uniform.

Puteti vedea toate modelele disponibile pe www.adevarulshop.ro.

Oare ce prag va atinge urmatoarea tableta, daca tehnologia noului iPad este atat de avansata?

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite