Cum se face un tatuaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discovery, luni ora 11.00 Discovery prezintă în premieră "Miami Ink - Arta tatuajelor", o incursiune în lumea controversată a profesioniştilor din acest domeniu Pe parcursul

Discovery, luni ora 11.00

Discovery prezintă în premieră "Miami Ink - Arta tatuajelor", o incursiune în lumea controversată a profesioniştilor din acest domeniu

Pe parcursul câtorva săptămâni, curioşii pot afla cum se fac tatuajele într-unul dintre cele mai mari saloane din lume.

Fiecare episod prezintă câţiva clienţi şi poveştile lor, precum şi motivul pentru care şi-a ales fiecare un anumit simbol. Urmărim poveştile emoţionante din spatele acestor însemne şi înţelesul pe care fiecare îl asociază unui anumit tatuaj.

Oameni de toate felurile intră în atelier pentru un tatuaj, de la rockeri punk şi membri ai elitei sociale din South Beach până la vedete, iar programul îi urmăreşte pe cei patru maeştri în acţiune.

Personajele serialului

Ami James are acum 33 de ani şi este necăsătorit. Şi-a făcut primul tatuaj profesionist la vârsta de 15 ani - un dragon. Acum, după 18 ani, încă este pasionat de cerneală, iar corpul lui este o adevărată ţesătură de tatuaje.

Chris Garver este cel mai mare şi primul care a devenit maestru în tatuaje. Şi l-a făcut pe primul la vârsta de 6 ani - când s-a înţepat accidental în deget cu un vârf de creion. La 15 ani şi-a făcut primul tatuaj profesionist.

A început să lucreze în branşă când şi-a vândut chitara bass, la 17 ani, ca să-şi cumpere echipamente pentru realiza-rea tatuajelor.

Chris Nuñez a intrat în această lume după ce şi-a început cariera ca artist de graffiti. Chris şi-a făcut primul însemn, o cruce tatuată manual, la vârsta de 16 ani.

Darren Brass şi-a făcut primul tatuaj la o săptămână după ce a împlinit 18 ani. Yojiro "Yoji" Harada şi-a început activitatea în atelier ca ucenic. Deşi perioada lui de ucenicie încă nu s-a încheiat, acum face şi el tatuaje "cu normă întreagă" şi a ajuns să stăpânească foarte bine meseria, devenind un artist pe picioarele lui.

Regulile lui Ami

Ami are următoarele reguli pentru cei care vor să-şi facă un tatuaj: Asigură-te că desenul pe care ţi-l vei tatua reprezintă un lucru la care te-ai gândit serios.

E o chestie să îţi tatuezi numele copilului tău, dar dacă te gândeşti să-l tatuezi pe cel al iubitei, nu uita că tatuajele rezistă mult mai mult timp decât poveştile de iubire. Nu te tatua pentru nimeni altcineva. Tatuează-te numai pentru tine.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite