VIDEO Reclamă inedită într-un sat oltenesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
GPS la căruţă
GPS la căruţă

Un ţăran într-o căruţă trasă de un cal alb pe uliţa principală din comuna oltenească Sâmbureni. Omul mână dobitocul care-şi sună zurgălăii prinşi în coamă.

"La prima intersecţie viraţi la dreapta", se aude indicaţia de navigare într-o englezească pură şi simplă. Ţăranul întoarce cuminte la îndemnul sistemului gps pe care şi l-a ataşat de mijlocul de transport.

Omul a profitat de promoţia Efix (un tip de benzină de la Rompetrol) şi şi-a "tunat vehiculul într-un mod neobişnuit".  

"Ştie gps-ul tot, toate străduţele, toate ulicioarele, fiecare potecuţă", explică ţăranul, mulţumit de alegerea sa. Şi asta nu e tot. Şi-a instalat pe aceeaşi căruţă şi senzori de parcare, pentru că, spune el, atunci când dădea cu spatele rupea şopronul. Acum: "Bim, bim, bim, până ajung la locul potrivit. Când am ajuns acolo, perfect, am parcat, nu mai e problemă".

Ţăranul explică în faţa unui pahar de ţuică că atunci când s-a dus la benzinărie să pună combustibil pentru maşina domnului primar, a văzut un afiş: "Facem orice maşină mai bună, de la un cal putere în sus". Cum ţăranul avea şi el acasă un cal şi-a zis că de ce nu? Obiceiul de a-şi alimenta căruţa la benzinărie îi scoate din sărite pe angajaţi care se plâng că ţăranii încurcă celelalte maşini. Cei mai mulţi vor să-şi doteze căruţele cu GPS, spune angajatul: “Au nevoie seara când vin de la băută să nimerească drumul”.

Iată despre ce este vorba

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite