Pe tărâmul femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr se reface miraculos după o despărţire . Acasă TV, duminică, ora 21.30 Carter Webb este părăsit de iubita sa pe motiv că aceasta are nevoie de mai mult spaţiu. Rănit fiind,

Un tânăr se reface miraculos după o despărţire .
Acasă TV, duminică, ora 21.30

Carter Webb este părăsit de iubita sa pe motiv că aceasta are nevoie de mai mult spaţiu. Rănit fiind, el renunţă la Los Angeles şi alege să se refugieze la bunica sa ciudată, într-un cartier de la marginea Detroitului.

Aici, Carter este vecin cu femeile familiei Hardwicke, care se îndrăgostesc de el. Astfel, tânărul reuşeşte să se pună pe picioare după eşecul în amor pe care l-a avut în L. A.

În rolul lui Sarah Hardwicke a fost distribuită Meg Ryan, actriţa americană specializată în comediile romantice. Meg, Margaret Mary Emily Hyra pe numele său real, provine dintr-o familie de patru copii: trei fete şi un băiat, care au fost crescuţi în religia catolică.

După ce mama sa a apărut într-o reclamă la tv, Meg a fost încurajată să ia lecţii de actorie. La 18 ani, Meg a filmat primul ei spot publicitar, ajutată de mama ei, care era asistentă la o agenţie de casting. A studiat jurnalistica la universităţile din Connecticut şi apoi din New York. În acest timp, Meg a tot apărut în reclame, lucru care îi aduce bani în plus.

La scurt timp după primul semestru la New York, ea renunţă la facultate şi se aventurează în lumea Hollywoodului.

Primul rol l-a avut în filmul "Rich and Famous" în anul 1981, dar a cunoscut gustul succesului în comedia "When Harry Met Sally", unde a interpretat rolul lui Sally Albright, personaj care i-a adus o nominalizare la premiile Golden Globe.

Meg a mai jucat în "Top Gun", "The Doors", "When a Man Loves a Woman" şi "Addicted to Love".
Comedia romantică "Pe tărâmul femeilor" îi are în alte roluri pe Adam Brody şi Elena Anaya. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite