Ai tăi, ai mei şi ai noştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comedie spumoasă despre viaţa unei familii numeroase. El vine cu opt copii într-o nouă căsnicie, iar ea cu 10. Astfel se naşte o familie cu 20 de membri. Făcută fără consimţământul

O comedie spumoasă despre viaţa unei familii numeroase.

El vine cu opt copii într-o nouă căsnicie, iar ea cu 10. Astfel se naşte o familie cu 20 de membri. Făcută fără consimţământul copiilor, căsnicia este pusă la grea încercare.


Frank Beardsley este un văduv cu opt copii care se reîntâlneşte cu Helen North, iubita lui din liceu. Helen, tot văduvă, are şi ea 10 copii, dintre care şase sunt adoptaţi. În ciuda acestui lucru, cei doi realizează că încă mai au sentimente unul faţă de celălalt şi se hotărăsc să se căsătorească, fără ştirea copiilor, crezând că iubirea lor este mult mai importantă decât orice altceva pe lumea asta.

Graba celor doi părinţi de a se vedea iar un cuplu atrage după sine unele necazuri. Se pare că unirea celor două familii nu a fost o idee tocmai bună, iar membrii acesteia nu se înţeleg chiar bine. Frank şi Helen nu au prevăzut ciocnirea dintre culturi: disciplinata familie Beardsley, unde lucrurile funcţionează după reguli precise, şi familia North, care este plină de energie şi vivacitate, dar unde nu există reguli.

Copiii lui Helen nu sunt încântaţi de faptul că trebuie să se mute şi să împartă camerele cu nişte copii străini. Copiii lui Frank nu au nimic în comun cu dezordonaţii copii ai familiei North. De vreme ce ambele grupuri de copii sunt nefericite, ei pun la punct un plan pentru a-i despărţi pe Frank şi Helen.

Estul se întâlneşte cu Vestul, şi astfel cele două familii găsesc o cale pentru a lucra împreună cu scopul de a se despărţi.Chiar atunci când se pare că au reuşit ceea ce doresc, ei îşi dau seama că, în ciuda diferenţelor existente, nu vor ca familiile lor să se despartă. Atunci, cei 18 copii încearcă să repare mariajul părinţilor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite