O studentă a născut tripleţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Când am aflat că am trei omuleţi în mine i-am mulţumit lui Dumnezeu. Dacă renunţam la sarcină nu luam o viaţă, ci luam trei. Am trei fetiţe minunate şi sănătoase. Nu vreau decât să-mi

"Când am aflat că am trei omuleţi în mine i-am mulţumit lui Dumnezeu. Dacă renunţam la sarcină nu luam o viaţă, ci luam trei. Am trei fetiţe minunate şi sănătoase. Nu vreau decât să-mi iau licenţa şi să le pot oferi un trai decent. Vreau să pot să-mi cresc copiii", spune Iuliana Lovin, 23 de ani, studentă în ultimul an la Facultatea de ştiinţe Economice, Secţia Finanţe-Bănci, din cadrul Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti. Iuliana a născut de curând 3 fetiţe la maternitatea Polizu din Capitală şi nicio clipă nu s-a gândit să le abandoneze. Din data de 17 iulie este în spital: "Am avut nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a nu pierde sarcina. Având în vedere că am născut la 33 de săptămâni, fetiţele au mai stat o perioadă în incubator. Prietenul meu a fost tot timpul alături de mine". Tatăl celor trei fetiţe - Beatrice, Victoria şi Adriana - nu le-a văzut decât la naştere. El este plecat acum în Spania şi munceşte în construcţii ca să-şi întreţină familia. "Fiind studentă, m-am tot întrebat ce pot eu să ofer copiilor mei, dar nu am putut renunţa la sarcină. Acum, ne descurcăm destul de greu cu banii. Până ieşim la liman vom face ceva datorii, pentru că nu avem nicio sursă de venit", spune Iuliana.
Din cauza sarcinii, a rămas în urmă cu învăţatul. Mai are 3 restanţe de dat, iar licenţa trebuia să şi-o dea din toamnă: "Sper să reuşesc să-mi dau restanţele mai repede pentru a încerca să dau licenţa în februarie". Viaţa de student nu a fost prea uşoară pentru Iuliana, mai ales că a dus-o greu cu banii. Are însă mare încredere în viitor. "Rare erau momentele când ieşeam în oraş, tocmai pentru că nu aveam bani. Mai bine mă distram împreună cu celelalte colege în camera de cămin. Acum însă o să luptăm, eu şi prietenul meu, pentru fetiţele noastre. Nu sunt pretenţioasă şi ştiu că nu pot ajunge sus din prima. La nu moment dat, îmi voi găsi de lucru în domeniul financiar-bancar şi va fi bine Nu voi putea înţelege niciodată mamele care-şi abandonează copiii. Sunt demne de dispreţ", spune Iuliana.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite