Un student s-a asociat cu doi dintre cei mai bogaţi ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 ani a devenit partener de afaceri cu doi dintre cei mai puternici întreprinzători din Iaşi. Răzvan Antohie (foto centru) i-a convins pe Gabriel Mardarasevici (foto dr.),

Un tânăr de 20 ani a devenit partener de afaceri cu doi dintre cei mai puternici întreprinzători din Iaşi. Răzvan Antohie (foto centru) i-a convins pe Gabriel Mardarasevici (foto dr.), director în cadrul Ness Technologies, şi Bogdan Piţigoi (foto st.), acţionar la Casa Auto, să investească împreună 250.000 de euro în ideea sa.

"Ne-am asociat într-o firmă de publicitate outdoor, cu panouri cu leduri. Vom activa în primă fază în zona Moldovei, după care ne vom extinde în alte oraşe mari", a explicat Răzvan Antohie, student în anul II la Facultatea de Drept de la Universitatea "Al. I. Cuza" Iaşi.

Tânărului i-a venit ideea în timpul unei excursii în Olanda, unde a fost impresionat de numărul mare de astfel de panouri. "Contribuţia mea constată în idee, derularea proiectului şi 10.000 de euro. Voi avea 25 de procente din companie, iar restul va fi pe numele asociaţilor mei", a mai spus tânărul ieşean.

"Îngerii păzitori"

Proiectul lui Răzvan a fost selectat de cei doi oameni de afaceri dintre alte 20 de propuneri pe care le-au primit din februarie, când au lansat programul MP Business Angels.

Practic, Mardarasevici şi Piţigoi s-au arătat dispuşi să investească în ideile tinerilor care nu au suficienţi bani pentru a porni singuri afacerea. Ulterior, finanţatorii împart cu tânărul asociat profitul sau pierderile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite