O elevă din Slatina s-a spânzurat considerându-se o povară pentru părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 18 ani, din Slatina, a fost găsită miercuri seara spânzurată de o ţeavă din locuinţa părinţilor, transmite Agerpres. Într-un bilet adresat părinţilor, fata le-a explicat părinţilor de ce a apelat la acest gest: nu mai dorea să fie o povară pentru ei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, fata a fost găsită de rude care au crezut că o mai pot salva şi au sunat la 112 pentru ajutor. Ajunse rapid la faţa locului, cadrele medicale de la Ambulanţă au constatat că tânăra, Ileana C, de 18 ani, murise prin spânzurare.

Fata s-a spânzurat de o ţeavă de la instalaţia de gaze din apartamentul părinţilor unde locuia singură, deoarece părinţii locuiau în cea mai mare parte din timp într-o comună de lângă Slatina, Brebeni.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că persoana decedată nu prezintă urme de violenţă, cu excepţia şanţului specific spânzurării, nefiind suspiciuni de omor. De asemenea, în locuinţă, a fost găsit un bilet prin care tânăra nu-şi motiva în mod concret gestul" a relatat Claudia Radu.

Ileana C era elevă la Colegiul Naţional Radu Greceanu din Slatina şi în bilet a scris doar că nu mai doreşte să fie o povară pentru părinţi, fără alte explicaţii. Rudele fetei au spus că în week-end aceasta a avut o dispută cu tatăl său care i-a cerut să înveţe pentru a obţine note mai bune, dar au menţionat că adolescenta a avut un comportament normal după acea dispută.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului de Urgenţă Slatina, urmând a fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite