O mamă şi-a abadonat copilul imediat după naştere, într-un spital din Marea Britanie. Se crede că e româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile britanice încearcă să găsească o femeie de origine română care şi-a abandonat copilul în spital la câteva ore după naştere.

O femeie despre care se crede că ar fi de origine română şi-a abandonat copilul, la patru ore de la naştere, în spitalul Newham General, din Marea Britanie. Poliţia din Regatul Unit suspectează că mama nou-născutului s-a internat în spital sub o identitate falsă, scrie London24.

Femeia, care s-a prezentat sub numele de Katalena Sctarra, a fost văzută ultima dată în parcarea din curtea spitalului, la miezul nopţii, la patru ore după ce a născut, fumând o ţigară. Aceasta a fost adusă la spital cu o salvare după ce a anunţat un seviciu de urgenţă, iar la câteva minute de la internare aceasta a născut.

Ea a fost descrisă de martori ca fiind o persoană subţire, cu ochii albaştri sau verzi, cu părul blond până la umeri. Femeia despre care se crede că ar fi de origine română vorbea o engleză stricată cu accent est-european, deşi ea a declarat că este din Birmingham.

Cadrele medicale din spital i-au pus nou-născutului numele de Charlie, iar poliţia o caută acum pe mamă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite