Zeci de muncitori români care plecau în Spania, blocaţi în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Optzeci de muncitori români care se întorceau la muncă în Spania sunt blocaţi în Arad de 14 ore, după ce autocarul care îi transporta s-a defectat. Ei sunt nemulţumiţi că nu li s-a pus la dispoziţie un autocar, iar șoferii ridică din umeri.

Este vorba de un autocar al unei firme de transport, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud cu destinaţia finală Madrid. Majoritatea pasagerilor au urcat în Bistriţa-Năsăud, informează Mediafax.

Conform pasagerilor autocarul a ajuns aseară, în jurul orei 22.30 în punctul de frontieră Turnu din judeţul Arad. Dupăce au fost controlate documnetele pasagerilor, şoferii au constatat o defecţiune la sistemele electrice, iar vehiculul nu a mai putut fi pus în mişcare.

Printre călători se află zece copii, între care o fetiţă de doi ani şi jumătate. Oamenii ar fi trebuit să ajungă luni la serviciu, în Spania, iar copiii la şcoală, după ce şi-au petrecut concediul în țară alături de familii. Pasagerii au cerut să li se pună la dispoziție un alt autocar, însă nu au primit niciun răspuns.

"Şoferii ne-au spus că aşteaptă un mecanic care să vină de la Bistriţa-Năsăud să încerce să repare, pentru că nu au alte maşini disponibile", a spus un alt pasager.

Vezi toate declaratiile pasagerilor pe adevarul.es

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite