ÎNCEPE RABLA PENTRU TRACTOARE! Află cum poţi să-ți schimbi tractorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Fondului de Mediu dă startul la 25 august pentru Programul Naţional de Tractoare şi maşini agricole autopropulsate.

Într-o primă etapă, în perioada 25 august – 05 septembrie, va avea loc sesiunea de înscriere pentru validarea producătorilor, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului naţional de tractoare şi maşini agricole autopropulsate.

Înscrierea propriu zisă pentru proprietarii de tractoare şi maşini agricole autopropulsate va avea loc în perioada 12 septembrie-10 noiembrie.
Un singur proprietar poate primi un tichet de cel mult 17.000 lei, fără ca această valoare să depăşească 40% din preţul de achiziţie al tractorului nous au al maşinii agricole autopropulsate. În total, pentru 2011, Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat 51.608.000 lei.

AFLĂ MAI JOS CARE SUNT PERSOANELE ELIGIBILE:

1. Producători agricoli care deţin în proprietate tractoare şi/sau maşini agricole autopropulsate uzate, înmatriculate pe numele lor.

2. Persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale.
3. Persoane juridice române care deţin în proprietate tractoare şi/sau maşini agricole autopropulsate uzate înmatriculate/înregistrate pe numele lor.

Lista producătorilor validaţi în Program se publică pe pagina de internet a Administraţiei Fondului pentru Mediu: www.afm.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite