O studentă la Marketing e poliţistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veniţi din civilie, 418 agenţi de poliţie au depus zilele trecute jurământul de credinţă. Printre ei se numără şi o studentă la Facultatea de Marketing.O cheamă Mihaela Tatiana Stoian, are

Veniţi din civilie, 418 agenţi de poliţie au depus zilele trecute jurământul de credinţă. Printre ei se numără şi o studentă la Facultatea de Marketing.
O cheamă Mihaela Tatiana Stoian, are 27 de ani şi de câteva zile este agent de poliţie la Secţia 24 din Capitală. Din copilărie şi-a dorit să fie poliţistă. "Vreau să realizez ceva pentru această instituţie, dar, bineînţeles, asta va mai dura până voi termina facultatea la care sunt în prezent studentă. Facultatea pe care o urmez, de Marketing, nu are nici o legătură cu poliţia, dar intenţionez ca în toamnă să dau examen de admitere şi la Academia de Poliţie "Al. I. Cuza". Îmi mai doresc să urc în grad cât mai sus, nu să rămân toată viaţa agent", a spus Mihaela. Pentru ea, nici un obstacol apărut în cale nu a fost de netrecut. Cu ambiţie, a reuşit să facă tot ceea ce şi-a propus. Examenul pe care l-a susţinut pentru a trece din viaţa civilă în cea de agent de poliţie nu a fost nici foarte uşor, nici foarte greu, după cum afirmă. "Eu şi încă câţiva colegi de-ai mei am susţinut acest examen la Slatina. Probele sportive le-am dat pe o vreme foarte urâtă. Cu ambiţie am reuşit să trec de toate probele cu brio".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite