Un student şi-a scos banii de cazare şi mâncare spălând lenjeria intimă a colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe holurile căminelor din Regie, afişele lipite unele peste altele îngroaşă pereţii. Cele mai des întâlnite anunţuri sunt: închiriez aspirator, tund, printez, spăl automat, scanez, fac

Pe holurile căminelor din Regie, afişele lipite unele peste altele îngroaşă pereţii. Cele mai des întâlnite anunţuri sunt: închiriez aspirator, tund, printez, spăl automat, scanez, fac proiecte de diplomă.
"Cel mai bine se câştigă cu maşina de spălat", spune Radu, pentru că nu sunt foarte mulţi care spală în cămin. În acest an universitar, el a avut o mulţime de clienţi şi, spre surprinderea lui şi a prietenei sale, cel mai des vin fetele cu haine pentru spălat. "Fetele sunt mai nesimţite, vin cu lenjeria intimă la spălat", spune prietena lui Radu. Ei însă nu refuză nimic. Pentru 30.000 de lei încărcătura la maşina de spălat, oricine îşi primeşte rufele curate. Nu se întâmplă aşa tot timpul, pentru că mai sunt studenţi care nu ajung la timp să-şi ia hainele. "Eu le spun să vină cam într-o oră jumătate, dar unii nu vin şi hainele stau aici în pungă, mai prind miros...", se amuză Radu. şi-a cumpărat maşina de spălat la mâna a doua cu 6.500.000 şi până acum şi-a scos banii pe ea, ba chiar a câştigat în plus. Pe parcursul acestui an universitar, el şi-a scos banii de cazare şi mâncare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite