De cata sanatate avem parte? Topul european al celor mai sanatoase tari. Vezi cati ani fara boli majore traiesc romanii si ceilalti europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important lucru din viata este sanatatea omului. Asa ar zice orice om! Sa avem sanatate, acesta este lucru pe care si-l doresc toti oamenii. Dar avem? O intrebare aparent banala, dar cu multe implicatii.

Viata sanatoasa

Econtext va prezinta o noua analiza despre medicina romaneasca, despre sanatatea noastra. Mai precis, va aratam un top cu totul inedit: cati ani sanatosi traiesc populatiile europene.

Din totalul vietii, cati ani fara probleme de sanatate traiesc romanii si ceilalti europeni. Este vorba despre un indicator european, care masoara cati ani sanatosi traieste, in medie, un om. Anii sanatosi sunt anii de viata fara dizabilitati, fara boli majore. Nu este vorba de bolile marunte, normale, ci de bolile care ne tin la pat.

Si unde sunt romanii aici? De cati ani de sanatate se bucura romanii?

Citește aici analiza integrală econtext: De cata sanatate avem parte? Topul european al celor mai sanatoase tari. Vezi cati ani fara boli majore traiesc romanii si ceilalti europeni

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite