Ghid - paşaport pentru turiştii străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vor vizita România vor primi un ghid cu informaţii despre drepturile şi obligaţiile pe care le au pe teritoriul ţării noastre, în calitate de consumatori de servicii turistice.

“Acest aspect a fost adesea complet neglijat în campaniile de promovare turistică întreprinse în trecut, aceasta traducându-se printr-o lipsă de informare. Aceasta ar fi avut rolul de a convinge turiştii străini că România este o destinaţie europeană sigură, incluzând ţara noastră în punctele de atracţie pentru vacanţele sau afacerile lor”, a declarat Anca Florina, manager de proiect la Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România.

Ghidul pentru turiştii străini se va numi „Paşaportul consumatorului de servicii turistice" şi va reprezenta un instrument util, atât pentru cetăţenii care călătoresc în scopuri turistice, cât şi pentru cei care vizitează România pentru afaceri, muncesc sau studiază pe teritoriul ţării noastre. Îndrumarul va fi tipărit în toate limbile statelor membre ale UE şi în rusă, turcă, arabă şi ebraică.

Citiţi pe banii cui se realizează proiectul şi când va fi finalizat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite