Protest la Guvern: Revoluţionarii au cerut în genunchi să fie primiţi de Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Guvernului de la Palatul Victoria din Capitală
Sediul Guvernului de la Palatul Victoria din Capitală

La Palatul Victoria din Capitală, unde-şi are sediul Guvernul, a avut loc o confruntare între jandarmi şi un grup de revoluţionari, care a încercat să intre în clădire pentru a discuta cu premierul Emil Boc

Revoluţionarii şi-au manifestă nemulţumirea faţă de hotărârea guvernanţilor de a le tăia o parte din drepturi şi au cerut demisia premierului Emil Boc.

Citeşte şi:
FOTO Revoluţionarii din Slobozia au intrat în greva foamei

Revoluţionarii timişoreni care fac greva foamei, internaţi de urgenţă la spital

Numărul persoanelor adunate în semn de protest  în faţa Guvernului s-a ridicat la 300, deşi sindicatele revoluţionarilor din ţară au chemat la Bucureşti aproximativ 2.000 de oameni.

Cei ajunşi în Capitală s-au instalat în faţa muzeului Antipa din Piaţa Victoriei, unde au scandat "„Jos Guvernul!", „Trădătorii, trădătorii!" şi „Iliescu judecat, pentru sângele vărsat".

Un grup de revoluţionari, format din câteva zeci de persoane, s-a îndreptat către intrarea principală a Palatului Victoria, sperând să intre pentru a discuta cu premierul Emil Boc. Revoluţionarii au fost însă opriţi de jandarmi, iar în semn de protest s-au aşezat în genunchi în faţa intrării, formând o baricadă.

O comisie formată din şase sindicalişti a fost primită, într-un final, de premier.


Revoluţionarii au cerut în genunchi să fie primiţi de Emil Boc FOTO: RTV

image

"Ne-am strâns în această piaţă să protestăm pentru această nemernicie pe care o fac aceşti conducători. Dacă este criză, cum ni se spune la televizor, să fie criză pentru toată lumea. Noi avem salarii de 500-600 de lei şi ne-au luat şi acest drept. Nu mai avem cu ce să ne plătim băncile, nu mai avem nicio speranţă. Noi care am adus democraţia am fost păcăliţi, nu există democraţie", a spus Teodor Drăghici, preşedintele Sindicatul Revoluţionarilor, potrivit rtv.net.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite