Iată programul de Paşte al marilor magazine din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru românii care au avut timp să-și cumpere toate cele necesare sărbătorii pascale, marii retaileri își păstrează deschise magazinele și sâmbătă, dar își vor închide porțile în prima zi de Paște. Totuși, mulți își vor relua activitatea luni. Rețeaua de corespondenți „Adevărul" vă prezintă programul de Paște al marilor magazine din țară.

BUCUREȘTI Unde facem ultimele cumpărături de Paşte? Vezi ce magazine găseşti deschise

Supermarketurile din Capitală vor fi deschise azi până la ora 18 şi au fost deja luate cu asalt pentru ultimele articole din lista de cumpărături de urgenţă. Majoritatea vor fi închise apoi până a doua zi de Paşte. Un singur mall va fi deschis integral, între timp.

SATU MARE Principalele magazine şi supermarketuri din oraş sunt închise duminică

Principalele supermarketuri din oraş vor fi deschise sâmbătă până la ora 20 și își vor relua activitatea luni, după un program special. Principalele casierii din oraş vor fi închise. Programul normal de lucru va fi reluat de  marţi, 17 aprilie.

CONSTANȚA Programul de Paşte al marilor magazine

Marile magazine şi-au prelungit programul în perioada Paştelui, astfel încât şi cei foarte ocupaţi să aibă timp pentru cumpărături. Iată în ce interval orar sunt deschise hipermarketurile şi supermarketurile din Constanţa.

SIBIU Programul de Paști al hypermarket-urilor, farmaciilor și spitalelor

Marile hypermarket-uri din Sibiu vor fi deschise sâmbătă, 14 aprilie, iar în ziua de Paști toate vor fi închise, urmând să se redeschidă luni, 16 aprilie. În prima și a doua zi de Paști, două farmacii vor fi deschise non-stop în Sibiu și una, în municipiul Mediaș.

CĂLĂRAȘI La dispoziţia clienţilor de sărbători. În magazine şi farmacii se lucrează de Paşte

Cei care mai au de făcut cumpărături pe ultima sută de metri sau au nevoie de medicamente, magazinele şi farmaciile din oraş le vin în ajutor. Şi firmele de transport şi-au aadaptat programul şi efectuează curse în diverse localităţi.

ORADEA Programul marilor magazine şi principalelor servicii publice de sărbători

Mall-urile, supermarket-urile, farmaciile şi clinicile, vor funcţiona după un program special de Paşte. Vezi aici care sunt farmaciile deschise, dar şi până la ce oră se pot face cumpărături în magazinele din Oradea.

ALBA IULIA Ce program au de Paşti marile magazine, transportul în comun şi farmaciile

Marile magazine, mijloacele de transport în comun, farmaciile, dar şi instituţiile publice din Alba vor avea program special de Paşti. Magazinele sunt închise duminică, sâmbătă şi luni au program special, iar marţi revin la programul normal.

TULCEA Până la ce oră mai sunt deschise sâmbătă marile magazine

Cumpărături pe ultima sută de metri: Mâine cele mai multe supermarketuri vor fi închise, astfel că tulcenii au şansa să îşi cumpere astăzi toate cele necesare pentru ca nimic să nu lipsească de pe masa de Paşte.

FOCȘANI O singură farmacie deschisă non-stop de Paşti, iar toate centrele comerciale sunt închise

Focşănenii care vor avea probleme de sănătate de Sărbătorile Pascale au doar două variante: să meargă la Ropharma din Focşani din centrul oraşului, situată pe Bulevardul Unirii, aproape de Ceasul Rău, acesta fiind deschisă non-stop sau să se adreseze medicilor de gardă de la Spitalul de Urgenţă în cazuri mai grave.

BRAȘOV Programul hipermarketurilor şi al instituţiilor

Duminică, toate supermarketurile din Braşov vor fi închise, iar luni vor funcţiona după un orar special. Instituţiile publice sunt închise luni. Şi autobuzele au program special.

CLUJ Ce magazine rămân deschise în perioada sărbătorilor pascale

Clujenii care, din pricina programul încărcat, şi-au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri trebuie să ştie că hipermarketurile sunt deschise sâmbătă, 14 aprilie, până la ora 21.00, cel mai târziu.

PLOIEȘTI Programul de Paște al magazinelor

Toate supermarketurile și hypermarketurile din Ploiești vor fi închise în ziua de Paște, însă vor da sta startul unor noi cumpărături de luni, 16 aprilie. Pentru a recupera ziua pierdută, multe magazine au program mai lung în zilele premergătoare sărbătorii.

ZALĂU Ce program au magazinele şi farmaciile de sărbători

Cei care nu şi-au făcut încă toate cumpărăturile pentru masa de Paşti, o mai pot face încă şi sâmbătă, 14 aprilie, pentru că absolut toate magazinele mari sunt deschise până spre seară. Ele vor fi închise duminică, de Paşti, şi se redeschid luni, însă după un program special.

REȘIȚA Ce program au farmaciile și supermarketurile de sărbătorile Pascale

Dacă mai aveți de făcut cumpărături, pe ultima sută de metri, este bine să știți ce magazine vor fi deschise și în ce interval orar. Adevarul.ro te ajută să mergi direct la sursă, fără să bâjbâi sau să faci drumuri inutile. Și programul farmaciilor îi găsești aici.

BAIA MARE Ghid de supravieţuire de Paşte. Iată programul hipermarketurilor!

Băimărenii care, din pricina programul încărcat, şi-au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri trebuie să ştie că hipermarketurile sunt deschise sâmbătă, 14 aprilie, până la ora 21.00, cel mai târziu.

Rămâneți pe adevarul.ro pentru a afla programul centrelor comerciale din orașele voastre

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite