Site-urile de recrutare promovează CV-uri contra cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai cunoscute site-uri de joburi din România oferă posibilitatea de a promova CV-urile candidaţilor care achită taxe cuprinse între 5 şi10 euro, în funcţie de serviciul dorit.

Cei care caută de muncă pot opta ca CV-urile lor să fie promovate pe o perioadă limitată sau nu de timp, pentru un anumit număr de oraşe sau toată baza de date.

Site-ul de recrutare MyJob, de exemplu, oferă serviciile „Top CV“ – candidatul poate să apară primul în lista de aplicaţii şi la căutare, „Myjob Curier“ - CV-ul ajunge instant la angajatori, iar candidatul are acces la joburi care nu sunt publice şi „Compară CV-ul“ – candidatul află câţi concurenţii sunt în domeniul său şi unde se situează în lista angajatorului.

De asemenea, site-ul BestJobs oferă servicii de promovare contra cost. Candidaţii pot alege ca CV-urile lor să fie afişate primele la căutările efectuate de angajatori, sau să apară în topul listei pentru joburile la care aplică. Totodată, CV-urile pot fi trimise într-un sistem special angajatorilor.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite