S-a ascuns de polițiști într-o gură de aerisire a supermarketului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții au pătruns în interior prin tavanul fals al magazinului
Hoții au pătruns în interior prin tavanul fals al magazinului

George Florin I. și un alt complice au intrat în interiorul magazinului de pe acoperiș folosindu-se de corzi și de o mașină electrică de tăiat.

Agenții de la Poliția Națională din Ferrol l-au găsit pe un infractor român ascuns într-o gură de aerisire a sistemului de ventilație dintr-un centru comercial, situat la ieșirea din localitate, anunță "La Voz de Galicia".

Românul, pe numele său, George Florin I. (30 de ani) spărsese centrul comercial împreună cu un alt conațional cu intenția de a fura. Sistemul de alarmă al supermarketului a detectat prezența a doi indivizi înăuntru, iar forțele de poliție s-au deplasat imediat la fața locului.

Deși se vedea că marfa fusese răvășită, oamenii legii nu au găsit niciun infractor în interiorul centrului comercial. Cum ușile erau închise, singura posibilitate ca infractorii să fi pătruns și apoi să fi ieșit din interiorul magazinului era prin tavanul fals, unde s-a descoperit o gaură mare. Unul dintre agenți a urmat această pistă și a găsit un rucsac în care se aflau o mașină electrică de tăiat, mai multe corzi de agățat și mănuși.

La scurt timp a observat că o persoană era ascunsă în gura de aerisire a sistemului de ventilație. A chemat întăriri și a cerut ajutorul pompierilor pentru a-l scoate pe George Florin I. de acolo. Cercetările ulterioare au arătat că românul avea cazier pentru alte furturi realizate în Madrid și Alcala de Henares. El a fost arestat pe loc.

Vezi pe adevarul.es cum a reușit să scape cel de-al doilea infractor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite