De ce 3, 7 și 9 sunt numerele cele mai jucate la loterie ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru unii dintre jucători, numerele alese au o semnificație aparte legată de anumite date din viața lor. Alții aleg însă cifrele 3, 7 și 9, pentru semnficația lor.

În Spania, tradiția jucării la loteria organizată special de Crăciun dăinuiește de zeci de ani și constituie unul dintre cele ami așteptate momente din luna decembrie.

Extragerea numerelor câștigătoare ale Loteriei de Crăciun are loc la 22 decembrie, iar majoritatea jucătorilor își fac calcule complexe înainte de a-și alege numerele care speră ei să le aducă unul dintre numeroasele premii în bani puse în joc.

Odată intrat, fiecare jucător are șansa lui de a ridica unul dintre premiile care în acest an au o valoare totală de 2,32 miliarde de euro.

Pentru unii este mai simplu. În fiecare an își aleg numere care au terminațiile în cifra datei de naștere sau a altor sărbători. De aceea cele mai solicitate numere sunt cele de la 1 la 31. Conform agenției de presă Europa Press, care citează un sondaj realizat de pagina de Internet ventura24.es, cel mai des jucate sunt numerele 3, 7 și 9.

Citește aici de ce sunt alese adesea, la loterie, numerele 3, 7 și 9.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite