Un ”ninja” spaniol și-a ucis iubita deoarece niște voci îi cereau să facă acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a recunoscut că suferă de schizofrenie și a afirmat că boala sa se agravase deoarece renunțase să-și mai ia medicamentele.

Un spaniol, judecat pentru uciderea iubitei sale, a declarat ieri în fața judecătorului că a recurs la această crimă, deoarece niște voci interioare îi cereau acest lucru, anunță "ABC".

Un spaniol, judecat pentru uciderea iubitei sale, a declarat ieri în fața judecătorului că a recurs la această crimă, deoarece niște voci interioare îi cereau acest lucru, anunță "ABC". "Vocile îmi strigau: ia un cuțit și atac-o. Era lupta mea interioară să fac sau să nu fac acest lucru. Când am înjunghiat-o, mi-am dat seama că fac o greșeală", a susținut acesta în fața judecătorului.

La 16 aprilie 2007, Jorge S. (33 ani) s-a îmbrăcat în costum ninja și și-a omorât partenera cu sânge rece. "M-am îmbrăcat în negru și am așteptat-o în scara blocului. Aveam un cuțit de 11,5 centimetri, precum ninja. Când a apărut, am urmărit-o și am înjunghiat-o. Nu am mai judecat. Nu am vrut să-i fac rău, dar nu gândeam ce fac", a dezvăluit el.

Bărbatul a recunoscut că suferă de schizofrenie și a afirmat că boala sa se agravase deoarece renunțase să-și mai ia medicamentele. El o cunoscuse pe Itziar H. (26 de ani) într-un centru psihiatric din Aravaca (Madrid) și renunțase la medicamente pentru a putea întreține relații sexuale cu femeia. După un timp, femeia l-a părăsit.

Vezi pe adevarul.es de ce

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite