Neonazist spaniol, arestat după ce s-a dat singur de gol pe Youtube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spaniol de 36 de ani, din Cacabelos (Leon), a postat mai multe filmulețe pe Youtube, în care afișa însemne naziste și făcea demonstrații de tir cu arme de foc, pentru care nu deținea permis. Le-a făcut astfel misiunea ușoară polițiștilor.

Tânărul Miguel Reguera Gonzalez se autointitulase "Rambo din Bierzo", după numele regiunii din Castilla-Leon în care locuiește. A postat mai multe filmulețe pe youtube, unde își etala armele de foc, deținute ilegal, cu care făcea exerciții de tragere pe câmp, informează Terra.es.

Spaniolul făcea paradă și cu însemnele naziste, steaguri, svastici și simboluri hitleriste, recunoscându-și apartenența la organizații neonaziste. Nu și-a luat nici o măsură de precauție că ar putea fi recunoscut și rânjea satisfăcut spre cameră în toate înregistrările video.

Organizația Antifascistă din Bierzo s-a autosesizat în urma vizionării filmulețelor, anunțând Poliția. Agenții Gărzii Civile au mai avut de îndeplinit o simplă formalitate, ridicându-l direct de acasă pe Rambo Gonzalez.

Polițiștii au găsit un adevărat arsenal acasă la Rambo, confiscând mai multe arme de foc, cuțite, săbii și pistoale, cu tot cu muniția aferentă. Tânărul a fost acuzat de deținere ilegală de arme de foc și explozibili.

Odată cu el, Garda Civulă a mai reținut doi tineri din aceeași localitate, prieteni de-ai tânărului Rambo, sub acuzații similare.

Vezi pe adevarul.es filmul care a dus la arestarea neo-nazistului de 36 de ani

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite