Cele mai neobişnuite 10 locuri unde femeile au născut !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai citit cărţi, ai plătit să mergi la cursurile Lamaze, ai geanta pregătită la uşă să fugi la spital şi eşti pregătită să dai naştere unui copil (sau cel puţin să naşti). Dar, câteodată, nimic nu iese aşa cum ai plănuit! Astfel de incidente li s-a întâmplat de-a lungul vremii unor mame, care au fost nevoite să nască nu tocmai la maternitate, aşa cum e normal!

Iată mai jos 10 locuri neobişnuite unde femeile au născut:

1. În copaci - în anul 2000, Sofia Pedro din Mozambic (Africa) s-a urcat într-un copac pentru a scăpa de inundaţii. Mama eroină se afla printre crengi când a năascut-o pe Rosita. Câteva minute mai târziu, cele două au fost transportate cu elicopterul la spital, însă încă mai erau legate de cordonul ombilical.

2. La McDonald's -în 2007, Danille Miller lucra la McDoalds şi a simţit dintrodată o dorinţă puternică de a merge la baie - nu ştia că este însărcinată. Câteva minute mai târziu, ea îl năştea pe Austin în toaletă.

3. Într-o bibliotecă - Dominique Trevino era în autobuz, în drum spre sptial, când apa i s-a rupt, iar un medic ginecolog, care se afla din întâmplare în acelaşi mijloc de transport cu ea, i-a sugerat să coboare amândoi la prima staţie. Aş au ajuns la bibliotecă, unde Dominique a născut o fetiţă.

4. Într-un oficiu poştal - Sonia Marina Nascimento din Anglia s-a oprit la poştă pentru a-şi încărca telefonul. În timp ce stătea la rând, femeii i s-a rupt apa, iar personalul a ajutato să aducă pe lume o fetiţă, pe care au cântărit-o pe cântarul de pachete.

5. Pe o trecere de pietoni - în 2009, Tiffany Kohls l-a născut pe Kellen, chiar aproape de intrarea în spital. Deoarece fiul său s-a grăbit să iasă, câţiva paznici şi asistente au ajutat-o chiar în stradă.

6. În timp ce conducea - în 2010, Amanda McBride s-a urcat în maşină pentru a ajunge mai repede la spital să nască. Şi-a luat soţul, care avea convulsii, a urcat la volan şi a luat drumul maternităţii. Numai că pe drum, a simţit cum iese copilul. În timp ce îl ruga pe soţul ei să ţină volanul, "aqm auzit plânsetul copilului", a povestit femeia.

7. Pe marginea drumului - un cuplu din New Jersey era în drum spre spital, când femeia a început să aibă contracţii. Cei doi au tras maşina pe marginea drumului şi cu telefonul la ureche, îndrumat de un doctor, viitorul tătic şi-a ajutat soţia să nască.

8La mii de metri altitudine - în septembrie, Aida Alamillo se afla în avionul din Manila spre San Francisco, când a început să aibă semne că ar trebui să nască. Trei asistente aflate la bord şi echipajul i-au dat o mână de ajutor să-l aducă pe lume pe Francis (de la San Francisco).

9. În direct pe internet -Nancy Salgueiro din Canada s-a gândit să transmită live pe internet naşterea celui de-al doilea său copil. Ea a fost urmărită de 2.000 de oameni, care s-au înregistrat să vadă minunea, iar cordonul ombilical a fost tăiat de fiul ei de 2 ani.

10. Într-o galerie de artă - Marni Kotak a plănuit naşterea lui Ajax într-o galerie de artă din New York, considerând venirea pe lumea a unui suflet "cea mai înaltă formă a artei". La nastrea băieţelului au asistat aproape 20 de oameni veniţi la un vernisaj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite