De ce mergea Steve Jobs fără numere la maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Gândeşte diferit!" Acesta era moto-ul fondatorului Apple după care s-a ghidat toată viaţa, inclusiv maşina cu care a circulat. De când a devenit cunoscut, autovehicolul său personal nu a avut niciodată plăcuţe de înmatriculare. Şi nu pentru că s-ar fi temut de amenzi!

Pentru cine l-a cunoscut pe Steve Jobs, ştie că acesta nu epata în a-şi arăta bogăţiile. Locuia într-o zonă rezidenţială, într-o casă normală în Palo Alto, se înţelegea foarte bine cu vecinii, însă avea şi câteva lucruri ieşite din comun la care nu voia să renunţe nici în ruptul capului. Iubea o singură marcă de maşină, Mercedes-Benz SL55 AMG, argintie, şi conducea fără plăcuţele cu numere.

Nu pentru că s-ar fi temut de amenzi, aşa cum ar tinde lumea să creadă, ci pentru că a găsit o modalitate legală prin care să poată face acest lucru. A găsit legea în care spune că şoferii pot conduce o maşină fără plăcuţele de înmatriculare până la şase luni. Astfel, Jobs a încehiat un acord cu cei de la Mercedes ca la fiecare şase luni să-i dea o maşină nouă. Maşina "veche" era returnată la Mercedes şi vândută apoi cu recomandarea "testată de Steve Jobs".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite