O facultate a Universităţii din Bucureşti, acoperită cu graffiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pereţi portocalii şi verzi, la care se adaugă graffiti din belşug, cu palmele studenţilor "inscripţionate", alături de sigla facultăţii, aşa arată holurile Facultăţii de Jurnalism şi

Pereţi portocalii şi verzi, la care se adaugă graffiti din belşug, cu palmele studenţilor "inscripţionate", alături de sigla facultăţii, aşa arată holurile Facultăţii de Jurnalism şi ştiinţele Comunicării (FJSC) din cadrul Universităţii Bucureşti.
"Ideea a plecat de la studenţi, iar noi le-am cumpărat vopseaua. Unii profesori au crezut că au greşit etajul când au văzut schimbarea. Este foarte importantă vocea studenţilor noştri, tocmai de aceea am şi acceptat propunerea lor de a schimba aspectul instituţiei", ne-a declarat Mihai Coman, decanul FJSC. Pentru admiterea de anul acesta, FJSC a propus spre aprobare 120 de locuri bugetate şi 100 de locuri cu plată. Înscrierile au loc la secretariatul facultăţii, între 23 şi 29 august, iar examenele se vor desfăşura între 1 şi 10 septembrie. Taxa de înscriere este de 150 RON (1.500.000 ROL). Pentru examenul de admitere la forma de învăţământ la distanţă sunt 300 de locuri, toate cu taxă. FJSC propune absolvenţilor de instituţii de învăţământ superior patru programe de masterat, orientate fie spre cercetare, fie spre dezvoltare profesională. Înscrierile au loc între 8 şi 12 septembrie, iar admiterea are loc între 16 şi 20 septembrie, taxa anuală de şcolarizare fiind echivalentul în lei a 500 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite