Guvernul se reuneşte luni pentru a aproba Legea Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul ministru Emil Boc
Primul ministru Emil Boc

Executivul condus de Emil Boc intenţionează să aprobe Legea Educaţiei luni, într-o şedinţă specială, anunţă Mediafax citând surse guvernamentale.

"Se ia în calcul organizarea unei şedinţe extraordinare de guvern, în care să fie adoptat proiectul de lege. În şedinţa de miercuri a fost analizat stadiul elaborării documentului ", au arătat sursele citate.

Primul ministru Emil Boc a declarat la mijlocul lunii martie că proiectul de lege privind educaţia naţională a fost discutat şi avizat de Guvern, într-o primă lectură, urmând să fie prezentat în dezbatere publică pentru o perioadă de două săptămâni, la finalul căreia va fi dezbătut din nou în Guvern în vederea aprobării finale.

Guvernul a amânat adoptarea proiectului de act normativ pentru a analiza propunerile avansate de reprezentanţii cadrelor didactice şi ai părinţilor.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, i-a chemat la discuţii pe reprezentanţii dacălilor şi pe cei ai părinţilor pentru o nouă rundă de dezbateri. Proiectul de lege va fi prezentat şi joi într-o nouă dezbatere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite