Două educatoare au fost arestate pentru că îşi maltratau elevii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Educatoarele îşi maltratau elevii
Educatoarele îşi maltratau elevii

Cele două femei au fost surprinse de camerele de luat vederi în timp ce loveau şi chinuiau unii dintre copii de la grădiniţa-creşă pe care o gestionau.

Două educatoare din oraşul Pistoia, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Florenţa, au fost arestate din cauză că îşi maltratau elevii. Cele două educatoare au fost prinse datorită filmărilor realizate cu camere ascunse de către forţele de ordine care fuseseră alertate de unii dintre păriţi. Incidentele au avut loc la grădiniţa-creşă Cip Ciop din Pistoia.

Cele două educatoare arestate sunt Anna Laura Scuderi, în vârstă de 41 de ani şi Elena Pesce. Anna Laura este proprietara proprietara grădiniţei. Camerele de luat vederi au scos la iveală imagini şocante despre felul în care erau trataţi copii.

Astfel, un copil a fost plesnit peste cap în timp ce vomita, până când acesta cade cu faţa în vomă. Un alt copil s-a întors acasă cu un omoplat luxat. Copii erau maltrataţi fiind lăsaţi în frig şi nu li se oferea apă de băut. Toate aceste lucruri au fost scoase la iveală de camerele de luat vederi instalate de forţele de ordine. Poliţiştii au anunţat că vor arăta filmările părinţilor doar dacă aceştia din urmă solicită acest lucru.

Vezi GALERIE FOTO de la grădiniţa terorii, pe adevarul.it

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite