Salariile vor crește în următorii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salariile vor creşte în toate judeţele
Salariile vor creşte în toate judeţele

Anii următori vor aduce creșteri salariale în toate domeniile în toate județele țării. Econtext a realizat o analiză, folosind estimările furnizate de Comisia Națională de Prognoză (CNP), pentru a vedea cu cât vor crește salariilor românilor în anul 2014.

Surprinzător, cele mai mari creșteri salariale nu vor fi înregistrate în județele mari, ci în cele medii și mici.Printre județele care vor înregistra, în următorii doi ani, o creștere salarială spectaculoasă se află județul Caraș-Severin.

„Prima pozitie, cu cea mai mare crestere salariala, este ocupat de judetul Caras-Severin. Salariul mediu al angajatilor din acest judet se va situa in acest an la 1.401 lei pe luna si va urca la 1.619 lei/luna in 2014", arată analiza Econtext.

Citeşte şi:
Harta salariilor în judeţele Moldovei. Află cu cât vor creşte lefurile până în 2014

La polul opus, cel mai mic avans va avea loc in judetul Suceava. Sucevenii vor avea parte de cea mai redusa crestere a salariilor (in bani) in acesti doi ani: doar 71 de lei.

Citește aici cum vor crește salariile în județul tău: Viitorul suna bine! Anii urmatori vor aduce cresteri salariale in toate judetele tarii. Vezi cati bani iti vor intra direct in buzunar

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite