Au revenit în mod miraculos la viaţă în Ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tracey Hermanstorfer şi fiul său
Tracey Hermanstorfer şi fiul său

În firecare an ni se aminteşte de un fenomen rar şi minunat care apare spre disperarea scepticilor: Miracolele de Crăciun. Se ştiu foarte puţine lucruri despre aceste minuni, iar oamenii de ştiinţă caută în continuare dovada concludentă a existenţei lui Dumnezeu.

Crăciunul nu se compară cu nicio altă sărbătoare. Este cea mai asteaptată zi din an de cele mai multe persoane din întreagă lume. În ciudă originii laice a acestei sărbători, creştini sau nu, oamenii din toată lumea aşteaptă Crăciunul.

Multe miracole s-au întâmplat de-a lungul anilor, unele din ele fiind greu de explicat logic sau ştiinţific.

Cu toate acestea, miracolele nu se întâmplă doar în legende şi povestiri obscure ci şi în viaţa de zi cu zi. Unul dintre cele mai recente astfel de miracole este cel al unei familii din Colorado, SUA, care anul trecut, în ajunul Crăciunului, a avut parte de o întâmplare cel puţin ciudată.

Pe 24 decembrie, Tracey and Mike Hermanstorfer se aflau la maternintate pentru naştere celui de-al treilea copil al lor. După lungi ore de aşteptare, doctorii au luat decizia să înceapă o operaţie de cezariană.

Imediat, după efectuarea anesteziei tânără a suferit un atac de cord. După ce a încercat timp de câteva minute să o readucă la viaţă pe femeie, echipa de doctori şi-a concentrat eforturile salvării copilului.

Din păcate, în momentul în care copilul a fost scos, nu respira. După mai multe minute în care medicii au încercat să salveze copilul, inima mamei a început să bată şi în acelasi timp şi inima copilului a revenit la viaţă în mod miraculos.

"Cand am intrat în camera de aşteptare m-am gândit că nu pot să-i spun acelui bărbat că şi-a pierduit şi soţia şi copilul în Ajunul Crăciunului", povesteşte medicul care l-a salvat pe micuţ.


"Nu pot spune că a fost un miracol dar nici nu pot explica ce s-a întâmplat atunci când ambii pacienţi au revenit la viaţă", adaugă medicul.

Acum, la un an de la întâmplare, după zeci de teste efectuate, medicii şi specialiştii nu au reuşit să găsească vreo explicaţie. Singurul lucru care nu poate fi contestat este faptul că mama şi copilul sunt perfect sănătoşi şi se bucură de o viaţă normală.

"A fost mâna lui Dumnezeu, amândoi suntem credincioşi şi chiar dacă n-am fi fost nimeni nu mă poate convinge că nu a fost un miracol, pur şi simplu nu există o altă explicaţie", a declarat Tracey Hermanstorfer.

VIDEO

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite