VIDEO La şase ani este de cinci ori mai grasă decât ar trebui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suman Khatun, din West Bengal, India, este considerată a fi unul dintre cei mai graşi copii din lume. Fetiţa, în vârstă de doar şase ani, mănâncă într-o săptămănă hrană suficientă pentru un sat întreg.

Cântăreşte 90 de kilograme şi are doar un metru înălţime, de cinci ori mai mult decât ar trebui, scrie DailyMail.

Fetiţa mănâncă la masa de prânz două farfurii mari de orez, două castroane de peşte prăjit, două ouă ochi şi omletă.

Mama copilului, Beli Bibi, în vârstă de 32 de ani, nu ştie cu certitudine cât mănâncă fiica sa deoarece, imediat după ce termină de luat masa de prânz, copila se duce la vecini să ceară mai multă mâncare.

Aproape de epuizare, mama declară: "Îi este foame tot timpul şi se plânge mereu de lucrul acesta. Nu-mi place să o vad atât de tristă şi îi dau să mănânce. Ce ar trebui să fac?"

Restul familiei rămâne flămândă

image

Suman s-a născut cu o greutate normală de 3,8 kg, însă apetitul ei a început să crească după ce a băut lapte prima oară.

Tatăl său, Jalai, în vârstă de 38 de ani, câştigă zece lire pe săptămână pe care îi cheltuie aproape în întregime pe mâncarea fetiţei, lăsând dese ori restul familiei flămândă. "Laptele este scump în India şi nu ne permitem să-I cumpărăm atât cât şi-ar dori Suman", povesteşte el.

Într-o săptămână, Suman mănâncă 14 kg de orez, 8 kg de cartofi, 8 kg de peşte şi aproximativ 180 de banane, precum şi prăjituri cu cremă.

Copila nu face niciun fel de efort fizic, pentru ea şi mersul pe jos este epuizant din cauza greutăţii. Suman îşi petrece aproape toată ziua stând în faţa televiziorului împreună cu sora ei mai mare, în vârstă de 13 ani.
Beli Bibi explică: "Am încercat aproape totul pentru a ţine sub control apetitului lui Suman, dar ea plânge atât de mult că nu am de ales. Dacă nu are suficientă mâncare începe să mănânce noroi. Avem mâinile legate."

Medicul de familie care o consultă pe Suman a declarat că aceasta are o greutate de cinci ori mai mare decăt ar trebui. "Este timpul ca părinţii să ia în serios situaţia. Dacă va continua să mânânce la fel, ar putea muri foarte curând în urma unui stop cardiac", a spus medicul.

Vezi VIDEO AICI

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite