VIDEO Copiii minune: exploataţi sau puşi în valoare de părinţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuliano Stroe, Cleopatra Stratan, Macaulay Culkin, Dakota Fanning, Medeea Marinescu, Lulu Mihaescu sunt câteva exemple de "copii minune" care au uimit o lume întreagã cu talentele lor. Fie cã îşi doresc ei înşişi sã devinã celebri, fie cã pãrinţii îi împing de la spate, micuţii sunt supuşi unor exigenţe cãrora nu toţi copiii le-ar face faţã.

Iatã povestea copiilor minune. Tu ce pãrere ai, sunt exploataţi sau doar fac ceea ce le place?

Vezi filmuleţe video şi povestea celorlalţi copii pe adevãrul.es

Giuliano Stroe
Micuţul culturist român, în vârstã de cinci ani, a doborât trei recorduri mondiale în direct la televiziune. Giuliano Stroe locuieşte împreună cu familia sa în Italia şi face exerciţii de body building de la vârsta de doi ani. Tatãl sãu, Iulian Stroe, a fost încã de la 17 ani antrenor de arte marţiale având peste 100 de elevi. Acum îşi antreneazã cei patru copiii, în special pe Giuliano.

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan, fiica cântãreţului Pavel Stratan, are mai multe performanţe recunoscute de Cartea Recordurilor.
Fetiţa şi-a lansat primul album la vârsta de trei ani, în anul 2006, a cãştigat trei premii MTV Music Awards în 2007 şi a doborât recorduri precum: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert live, cea mai bine plătită artistă tânără, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cea mai tânără interpretă care a înregistrat un hit naţional, cel mai de succes tânăr artist.
În 2008, Cleopatra a lansat păpuşa care îi poartă numele, În prezent, este elevã în clasa I la o şcoalã particulară din Republica Moldova.

Lulu Mihãescu
Lulu Mihãescu este actriţa care la vârsta de numai patru ani a fermecat o ţarã întreagã cu rolul din filmul "Veronica". Lulu a jucat doar în perioada copilãriei în filme alãturi de actori celebri precum Dem Rãdulescu, Margareta Pâslaru, Vasilica Tastaman, Florian Pittiş şi George Mihaiţã. "Veronica" s-a mutat în Canada din 1996, a fost clãpar în formaţia Timpuri Noi. Acum în vârstã de 40 de ani, locuieşte la Vancouver şi predã lecţii de pian.

Medeea Marinescu
Medeea Marinescu a devenit foarte cunoscutã prin rolul Mirabelei, interpretat la vârsta de şase ani, în "Maria, Mirabela", regizat de Ion Popescu-Gopo (1980), o combinaţie de film cu actori şi desen animat.

Medeea a debutat în film la vârsta de trei ani în comedia " Iarna bobocilor " şi devenit alãturi de interpreta Veronicãi, Lulu Mihaescu , unul din copiii minune ai filmului românesc. A jucat în peste 18 filme, iar în stagiunea 2009-2010 de la TNB joacã în patru piese.

AFLĂ DESPRE ELEVII ROMÂNI CARE SUNT CEI MAI BUNI MATEMATICIENI

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite