Bilanţul furtunilor, oraş cu oraş: Acoperişuri spulberate de vânt, case inundate, un mort şi mai mulţi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtunile de care ne-au avertizat meteorologii prin codul galben emis încă de marţi au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. Pagubele vizează acoperişuri rupte, sute de case inundate, dar şi o viaţă omenească.

Furtunile de care ne-au avertizat meteorologii prin codul galben emis încă de marţi au făcut ravagii în mai multe zone din ţară. Pagubele vizează acoperişuri rupte, sute de case inundate, dar şi o viaţă omenească.

Iată bilanţul furtunilor din ţară!

Un mort, doi răniţi, 48 de intervenţii de urgenţă la Bucureşti

Cele mai grave efecte ale furtunii care a afectat, ieri, toată ţara, s-au înregistrat în Bucureşti. Un om a murit în această dimineaţă, iar alţi doi au fost răniţi grav de panouri şi bucăţi din schele ridicate pentru reabilitarea blocurilor, care au fost smulse de vijelie.

VIDEO Furtuna a făcut ravagii la Craiova. Un acoperiş a fost luat de vânt, iar sute de case au fost inundate

În Craiova furtuna a durat doar câteva minute, dar a făcut prăpăd. Multe străzi au fost inundate, iar în cartierele mărginaşe ale oraşului, acolo unde nu există canalizare apa le-a intrat oamenilor în curte.

Natura s-a dezlănţuit în Alexandria

A fost iadul pe pământ! Vântul foarte puternic, cu viteze de 75 de kilometri pe oră, a spulberat totul în cale. Furtuna a început în Teleorman, cu ploaie. Mai mulţi copaci au căzut peste aututurisme din cauza furtunii puternice.

VIDEO Buzău: Vijelia a rupt un copac şi l-a trântit peste o maşină

Furtuna de miercuri seară a produs mai multe pagube în Buzău însă cel mai afectat a fost un tânăr a cărui maşină a fost avariată de un copac rupt de vântul puternic. Din fericire, pagubele au fost minore iar poliţa Casco va acoperi reparaţiile.

VIDEO Vijelia "şi-a făcut de cap" la Giurgiu

Specialiştii Agenţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au avut dreptate atunci când au inclus miercuri Giurgiu pe lista judeţelor afectate de vijelii. Deşi a durat aproximativ o oră, vântul puternic a făcut prăpăd în municipiu, culcând la pământ copaci şi smulgând bucăţi de acoperiş.

URMĂRI COD GALBEN Vijelia a lăsat în beznă 4 localităţi din Dâmboviţa şi a smuls un acoperiş

Codul Galben nu a trecut neobservat prin judeţul Dâmboviţa. Vântul puternic a creat probleme mai ales în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică. Potrivit datelor furnizate de Electrica Târgovişte, la această oră, 4 localităţi nu au absolut deloc energie electrică, iar alte 16 localităţi sunt afectate.

Vijelia a lăsat şapte localităţi din Argeş fără energie electrică

Furtunile de noaptea trecută au făcut ravagii în județ. Din cauza rafalelor, doi stâlpi de electricitate au fost puși la pământ, iar șapte localități au rămas fără curent electric.

IGSU: Bucureştiul a fost cel mai afectat de furtuna de ieri

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului general pentru Situaţii de Urgenţă, Alin Maghiar, cele mai grave efecte ale furtunii au fost în Bucureşti, unde trei persoane au fost rănite, dintre care una a decedat. În plus, şapte autoturisme au fost avariate iar 23 de copaci au fost doborâţi de vânt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite