Unul din zece patroni si-a vandut computerul pentru a supravietui crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii patroni sunt nevoiți să vândă din casă pentru a supraviețui crizei
Unii patroni sunt nevoiți să vândă din casă pentru a supraviețui crizei

In mod cert, patronii sunt cei mai afectati de criza, daca avem in vedere sacrificiile pe care au trebuit sa le faca in ultimii ani. In urma cu cateva saptamani, aratam ca patronii romani au inceput sa-si vanda masinile pentru a supravietui crizei.

Trist, dar adevarat! Din pacate, nu este singura proprietate la care patronii au fost nevoiti sa renunte, pentru a face fata mediului economic tot mai ostil.

In plus, ceea ce este si mai trist e ca patronii nu sunt singurii care sunt constransi sa „vanda din casa" pentru a trece peste aceasta perioada. Si celelalte categorii sociale (someri, patroni, pensionari, fermieri, studenti, etc.) au resimtit vremurile nefavorabile pe care le traim, bineinteles, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Calculatoare personale

In aceasta analiza ne vom ocupa de computere (PC, laptop, minicomputer). Si vom arata cati patroni, someri, salariati, lucratori pe cont propriu (PFA), elevi si studenti, pensionari, etc. au computere.

Mai mult, va aratam cati dintre acestia aveau computere in anul 2007 si cati mai aveau in 2011.

Multi dintre acestia au continuat sa-si cumpere astfel de lucruri, dar intr-un ritm mult mai scazut de cand a venit criza (incepand, mai ales, din 2010). Pe de alta parte, cum spuneam mai sus, sunt si altii care au fost nevoiti sa renunte la computere, sa la vanda, ca sa faca rost de bani.

Citiți aici analiza integrală: Fortati sa vanda din casa: unul din zece patroni si-a vandut computerul pentru a supravietui crizei. Vezi si cati studenti, salariati, someri mai au calculatoare

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite