40 de bursieri, instruiţi la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de beneficiari ai programului Bursa Specială "Guvernul României" au participat, săptămâna trecută, la un seminar de informare şi pregătire la Sinaia. Seminarul şi-a propus să le

Peste 40 de beneficiari ai programului Bursa Specială "Guvernul României" au participat, săptămâna trecută, la un seminar de informare şi pregătire la Sinaia. Seminarul şi-a propus să le faciliteze tinerilor integrarea în viaţa academică a universităţilor din Europa şi America de Nord la care vor pleca în toamna aceasta şi să-i familiarizeze pe bursieri cu ceea ce îi aşteaptă la revenirea în ţară, ca manageri în administraţia publică românească.
La seminar au participat şi câştigători ai primei ediţii a concursului, care au povestit din experienţa acumulată în primul an de studii în străinătate. Prin programul Bursa Specială "Guvernul României", statul român oferă, în fiecare an, sprijin financiar de 1 milion de euro pentru tinerii valoroşi care doresc să urmeze cursurile de licenţă, masterat şi doctorat la universităţi de renume din străinătate, pentru a se întoarce apoi şi a lucra în sectorul public autohton.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite