Youtube a scos piesa “Zingaria”, care-i jigneşte pe români, dar italienii au urcat-o iar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alan Caligiuri realizatorul emisiunii italiene jignitoare la adresa românilor
Alan Caligiuri realizatorul emisiunii italiene jignitoare la adresa românilor

Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE), i-a convins pe cei de la Youtube să scoată clipurile cu "Zingaria", care-I ironizează pe românii din Italia. Totuşi, melodia mai poate fi găsită pe site-ul Youtube, după ce italienii au postat sub altă formă filmuleţul.

Melodia mai putea fi găsită pe Youtube, uploadată pe 14 noiembrie. Vezi VIDEO aici cu filmuleţul retras de pe youtube

Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, le mulţumeşte printr-un comunicat celor de la Youtube “pentru seriozitatea cu care au tratat de fiecare dată acest subiect” şi pentru că au intervenit atunci când cineva a încercat să-şi “bată joc de rromii care locuiesc în Europa, de românii care sunt acolo şi implicit de Romania”.

Citeşte şi:
VIDEO Jigniri incredibile: Fac un măcel- hit rasist împotriva românilor din Italia

VIDEO Zlatan Ţiganul, infractor provenit din România, personajul principal al unei emisiuni italiene

Este a doua oară când FADERE a obţinut de la Youtube o intervenţie de genul acesta. În urmă cu câţiva ani, Youtube a interzis o altă piesă, a unui spaniol.

“Me cago en esos putos Rumoanos” folosea un limbaj jignitor la adresa românilor şi îi acuza pe aceştia că ocupă locurile de muncă ale spaniolilor.

Piesa spaniolă incita la violenţă, fiindcă în final, cantautorul ameninţa că le va tăia mâinile românilor care fură joburile spaniolilor.

Piesa italiană “Fac măcel”, scoasă acum de pe Youtube, a fost lansată săptămâna trecută, de către producătorii emisiunii “La Zoo di 105”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite