Vremea se încălzește în primele zile ale anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii spun că va ninge în noaptea dintre ani
Meteorologii spun că va ninge în noaptea dintre ani

Temperaturile vor crește ușor în majoritatea regiunilor, încă din prima zi a noului an, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, inclusiv în zonele de deal și munte.

Anul se încheie cu precipitații, va ninge pe alocuri, dar soarele va străluci pe aproape întreaga suprafață  a țării, cu excepția părții vestice, încă de pe 1 ianuarie. Vom avea temperaturi pozitive, ziua, aproape în toată țara. 

Dimineața vom avea ceață, meteorologii lansând cod galben pentru Moldova și Muntenia, până laora 11.00 . Așadar,șoferi, aveți grijă cum circulați, deoarece vizibilitatea este redusă, în unele locuri fiind posibil să scadă sub 50 

În București, maximele vor ajunge la 6 grade Celsius, pe 1 ianuarie, și mai urcă un grad, marți, 2 ianuarie.Tot 6 grade vor fi și în Constanța, dar la Brașov se vor înregistra 0 grade, la prânz.de metri,

Prognoza Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie anunță în ianuarie un regim termic normal pentru această perioadă și precipitații medii, mai puține în sudul țării.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite