Vreme frumoasă cu 19 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea va continua să se încălzească treptat în următoarea perioadă, anunţă specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Temperatura va creşte cu 1-2 grade în fiecare zi, ajungând la maxime între 14 şi 17 grade Celsius în toată ţara. Cerul va rămâne variabil numai în vestul şi sud-vestul ţării, dar şi aici temperaturile vor fi ridicate. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări în Moldova şi Dobrogea. Va ploua slab şi cu totul izolat numai la deal şi la munte.   Vremea va fi frumoasă şi în Capitală, unde temperaturile vor ajunge vineri la 19 grade Celsius. De sâmbătă,  26 martie, vremea se va răci uşor mai întâi în partea de vest, apoi în toată ţara.

Duminică, 27 martie e posibil să plouă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor înregistra o scădere faţă de intervalul precedent.Prognoza pentru celelalte ţări europene arată că în vestul şi centrul Europei vremea va fi predominant frumoasă. Vor cădea precipitaţii, sub formă de ploaie în Portugalia şi Spania şi cu totul izolat în Grecia şi în extremitatea sudică a Italiei. Va fi lapoviţă şi ninsoare în Rusia şi la fel în vestul Peninsulei Scandinavice, unde şi cantităţile de apă vor fi însemnate. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite