Vlădescu: România nu dispune de resurse financiare pentru acordarea de subvenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, spune că România nu va intra în colaps
Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, spune că România nu va intra în colaps

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a afirmat că România nu dispune de resurse financiare pentru a susţine financiar agenţii economici cu granturi şi subvenţii.



"Nu avem disponibilităţile financiare care ar fi necesare, nu putem să dăm subvenţii, dar din punctul meu de vedere s-au făcut foarte multe în acest an, ultimele două luni, pentru susţinerea agenţilor economici", a afirmat Sebastian Vlădescu la finalul discuţiilor purtate cu grupul parlamentar PDL din Senat..

În ceea ce priveşte solicitarea premierului Emil Boc de a continua reducerea numărului de taxe şi tarife parafiscale, Vlădescu a afirmat că se va analiza şi se va reduce tot ceae ce poate fi redus.

"Nu vă pot spune despre ce taxe este vorba, premierul ne-a rugat să continuăm reducerea numărului de taxe parafiscale şi în funcţie de rezultatele analizei vom reduce tot ceea ce poate fi redus. Nu sunt un susţinător al parafiscalităţii”, a spus Vlădescu.

Guvernul a aprobat anul trecut tăierea, prin comasare sau anulare, a aproape 200 din cele circa 500 de taxe şi tarife parafiscale identificate de Ministerul Finanţelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite