Vizitator neglijent, atacat de leu la Zoo Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani şi-a văzut ieri moartea cu ochii după ce a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică Braşov. Se pare că omul era băut şi s-a apropiat prea tare de cuşca leilor.

„S-a aplecat deasupra barelor de protecţie şi a fost zgâriat. A ignorat atât plăcuţele de siguranţă, cât şi afişele care avertizau vizitatorii să nu se apropie", a declarat Gheorghe Munteanu, îngrijitor la Zoo Braşov.

Din fericire, omul s-a ales doar cu câteva zgârieturi. „Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat pentru a interveni la Grădina Zoologică unde un bărbat a fost zgâriat de leu la nivelul capului.

Starea acestuia nu este gravă. În perioada următoare, acesta trebuie să se prezinte la Spitalul de Boli Contagioase pentru a face un tratament antirabic", a precizat David Levente, purtător de cuvânt la Ambulanţa Braşov.

Incidentul de ieri nu este primul de la Zoo Braşov. În aprilie 2010, un copil de 6 ani a fost efectiv scalpat de un leu. Micuţul a vrut să îi dea alune animalului fioros. Copilul a avut nevoie de mai multe operaţii de refacere a zonei afectate. Anul trecut, un bărbat a fost muşcat după ce şi-a scăpat telefonul mobil în cuşca leilor şi s-a aplecat să îl recupereze.

"S-a aplecat deasupra barelor de protecţie şi a fost zgâriat. A ignorat atât plăcuţele de siguranţă, cât şi afişele care avertizau vizitatorii să nu se apropie."

Gheorghe Munteanu îngrijitor la Zoo Braşov

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite