Vîntu şi Ghiţă, joaca de-a asasinatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, se acuză reciproc de ameninţări cu moartea
Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, se acuză reciproc de ameninţări cu moartea

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, ieri, în faţa judecătorilor că managerul general al Realitatea Media, Sebastian Ghiţă, a încercat să-l asasineze la 13 aprilie 2011.

Declaraţia lui Vîntu vine la şase luni după ce Ghiţă a depus plângere la Parchet împotriva lui SOV, acuzându-l  de şantaj, după ce l-ar fi ameninţat cu moartea. Dacă la vremea res­pectivă Sebastian Ghiţă a prezentat înregistrări din care reies clar ameninţările lui SOV, acum, Vîntu n-a adus nicio probă în sprijinul afirmaţiilor sale despre un eventual asasinat împotriva lui pus la cale de Ghiţă, prin omul său de încredere, Alexandru Iacobescu, şi un anume Chesi.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată sub acuzaţia că l-ar fi şantajat pe Sebastian Ghiţă cu rezilierea contractului de management al Realitatea Media dacă nu-i plăteşte lunar suma de 150.000 de euro. De altfel, omul de încredere al lui SOV, Ilie Ion, zis Nelu Legiune, a fost prins în flagrant în timp ce primea această sumă de la reprezentantul lui Ghiţă. Ulterior, SOV ar fi trecut la ameninţări, subliniind chiar că oameni precum Ghiţă „au îngropat sute în dealurile Moldovei". Contactat de reporterii „Adevărul", Sebastian Ghiţă a luat în râs afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Sunteţi siguri că nu este vorba de 1 aprilie? Eu cred că la Hollywood, când au făcut filmul «Cu naşul la psihiatru», în locul lui DeNiro trebuiau să-l distribuie pe domnul Vîntu, în rolul naşului nebun. Cred că era mai nimerit". 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite