Vila-chilipir, vedetă la Târgul Imobiliar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de 42.500 de euro se află la Domneşti, în vestul Capitalei
Casa de 42.500 de euro se află la Domneşti, în vestul Capitalei

Expozanţii de la Târgul Naţional Imobiliar, ce se desfăşoară în aceste zile la Palatul Parlamentului, au adus oferte adaptate tuturor gusturilor şi buzunarelor, dintre care se disting locuinţele modulare tip fagure, sistemele de încălzire cu infraroşu şi vilele la preţ de garsonieră.Inventatorul Florin Dobre, medic de profesie, a realizat un model de locuinţă mai puţin obişnuit: o casă în formă hexagonală din profilur

Doi dintre pereţii exteriori sunt detaşabili, astfel că la un modul se pot adăuga altele, aşa încât suprafaţa totală utilă poate să crească pe măsura posibilităţilor financiare ale proprietarului. „Un astfel de modul ar costa începând de la 20.000 de euro şi am instalat deja unul la Rucăr", ne-a declarat Florin Dobrescu. El a postat pe site-ul stardome.ro toate detaliile acestui proiect.

Directorul de dezvoltare al companiei Heatx, furnizor de echipamente pentru încălzirea cu infraroşu a clădirilor, ne-a comunicat că astfel de instalaţii vor câştiga teren pe măsură ce se scumpesc gazele. Sistemul cu infraroşu funcţionează pe curent electric, are o putere instalată de 400 de W, iar la un volum mediu de încălzire de 20 de metri cubi ar costa între 706 şi 875 de lei.

Reprezentanţii dezvoltatorului Omnis Residence vor să „rupă gura târgului" cu vila-chilipir. Locuinţa, cu două camere la etaj şi bucătăriile cu living „open space" la parter, costă doar 42.500 de euro, cu terenul inclus. Astfel de locuinţe sunt situate în comuna Domneşti, în zona de vest a Capitalei. Intrarea la Târgul Naţional Imobiliar, care e deschis până duminică la ora 18.00, costă 5 lei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite