Vestimentaţia pentru cheful de adio-şcoală, 5 milioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O rochie foarte scurtă, cu spatele gol şi neapărat decoltată. O mulţime de accesorii, de la mărgele şi brăţări până la cercei, ce ating umerii, şi fireşte nelipsiţii ochelari de soare,

O rochie foarte scurtă, cu spatele gol şi neapărat decoltată. O mulţime de accesorii, de la mărgele şi brăţări până la cercei, ce ating umerii, şi fireşte nelipsiţii ochelari de soare, proptiţi pe cap. Cu părul vopsit în cele mai trăsnite culori, absolvenţii claselor a VIII-a de la şcoala nr. 88 din Capitală au sărbătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, absolvirea gimnaziului.
Dacă vestimentaţia fetelor a scos din buzunarele părinţilor până la 5 milioane de lei, pentru băieţi toată treaba a mers ca pe roate. "Mi-am luat şi eu pe mine ce am găsit prin casă, adică un tricou şi o pereche de blugi. Nu m-am obosit prea tare. I-am acordat însă mare atenţie părului, care se poartă anul acesta şuviţat", spune Bogdan, fost elev la şcoala 88. Toţi colegii lui şi-au ţinut banchetul la un restaurant din cartierul Titan şi au chefuit până pe la 12 noaptea. Fetele şi-au dansat profesorii, iar băieţii şi-au învârtit toată noaptea doamnele. De afară, de la terasă, păzeau părinţii. Melania poartă un costumaş elegant. "Am vrut să-mi iau ceva care să nu mă împopoţoneze. Pantaloni trei sferturi care sunt la modă acum şi o bluză strâmtă. Fireşte, mi-am luat sandale cu tocul foarte mare, că aşa au toate fetele. Cu totul m-a dus până pe la 4 milioane", spune ea. Obosit de la atâta dans, cu ochelari de soare la ochi, Cosmin iese pe furiş la o ţigară. "Doar e o ocazie specială, ce naiba", se aude mormăind. Din uşă se văd cum ţopăie colegii lui. Se iau în braţe, se pupă, îşi ridică mâinile, aplaudă. Cu toţii cântă şi îşi iau dascălii de pe scaune la o nouă rundă de dans. În lumina reflectoarelor strălucesc crestele băieţilor colorate în verde şi roz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite