Val de înjunghieri pe străzile Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei femei au fost ieri înjunghiate, pe stradă, în zone centrale din Timişoara, la distanţă de câteva ore. Atacurile vin după ce, luni, o prostituată a fost ucisă şi abandonată lângă o benzinărie de la marginea oraşului. Victimele de ieri au primit îngrijiri medicale şi se află în afara oricărui pericol.

Ultimul atac a avut loc ieri după-amiază, iar poliţişti au reuşit să prindă un bărbat suspectat că ar fi agresorul femeii. Anchetatorii nu au putut spune, până la închiderea ediţiei, dacă celelalte atacuri au fost săvârşite de aceeaşi persoană. „Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş asigură cetăţenii că nu este vorba despre un agresor în serie", au precizat ieri oamenii legii printr-un comunicat. Motivul atacurilor este necunoscut, niciuna dintre victime nefiind jefuită. „Pur şi simplu a venit nebunul şi a băgat cuţitul în mine. Nu ştiu cu ce i-am greşit, nu i-am făcut nimic rău", a declarat poliţiştilor Ruxandra Adam (23 de ani), una dintre cele trei victime de ieri.  

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite