Vacanţă la ţară la aceleaşi preţuri ca în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertele pentru sejururi prin programul „Vacanţe la ţară“, care va fi lansat în martie, par de nerefuzat.

Proprietarii de pensiuni agroturistice din reţeaua Asociaţiei Naţionale pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural ­(ANTREC) vin în întâmpinarea românilor cu preţuri pentru toate buzunarele la sejururile oferite în această primăvară, până la începerea sezonului estival.

„Am stabilit că nu este oportună o creştere a tarifelor la cazare. Astfel, am decis menţinerea preţurilor practicate anul trecut, având în vedere faptul că majoritatea românilor a fost afectată puternic de criza economică", a declarat, pentru „Adevărul de Seară", Marilena Stoian, preşedintele de onoare al ANTREC România.

Preţurile care vor fi practicate sunt de 150 de lei/persoană, în cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopţi - şase zile, la o pensiune de două margarate, şi de 195 de lei/persoană în cazul pensiunilor clasificate cu trei şi patru margarete. În aceste preţuri este inclus şi micul dejun.

Judeţele care au aderat la acest program, până la această dată, sunt: Braşov (cu zona Bran-Moeciu-Fundata), Covasna, Neamţ, Mehedinţi, Alba, Cluj, Maramureş şi Bacău, „dar mai mult ca sigur se vor înscrie şi alte filiale judeţene. Urmează ca proprietarii de pensiuni să se decidă zilele acestea.

Lista finală va fi stabilită până luni şi va fi afişată pe site-ul www.vacantelatara.ro", a precizat Marilena Stoian. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite