Află care sunt cele mai bune oferte pentru o vacanţă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de concediile în străinătate, pe primele locuri în preferinţele românilor se află Bulgaria, Grecia şi Turcia.

În acest an, agenţiile de turism au oferte foarte bune pentru excursiile în străinătate la toate preţurile, pornind de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe. Acestea oferă cele mai bune pachete raport calitate-preţ în funcţie de cerinţele fiecărui client.

"Cea mai populară destinaţie din străinătate este litoralul bulgăresc care este disponibil în această perioadă în special pentru turiştii români", a declarat Traian Bădulescu, consultant turistic.

În ceea ce priveşte numărul de turişti , în acest an, Grecia va fi pe primul loc, urmată de Bulgaria şi Turcia.Traian Bădulescu ne-a declarat: "Anul acesta cea mai mare creştere a numărului de turişti va fi în Grecia, de aproximativ 20%. Este o revenire după scăderea de anul trecut şi chiar o revenire la nivelul anului 2009. De asemenea, şi Bulgaria înregistrează o crestere de 5%, iar Turcia între 5 şi 10 procente, în pofida preţurilor care au crescut din cauza fluxului de turiştii germani şi britanici."

Cu toate acestea, Turcia rămâne cea mai importantă destinaţie de zboruri charter şi destinaţia numărul unu la încasări.

Una din recomandările consultanutului turistic este Insula Skopelos din Grecia: "Grecia vine anul acesta cu o destinaţie nouă, Insula Skopelos, care este disponibilă chiar de Paşte cu hoteluri de categorie mai bună. Este o insulă liniştită şi paradisiacă, o destinaţie bună pentru românii care îndrăznesc să meargă aproximativ 12 ore cu maşina."

Traian Bădulescu îndrumă românii care apelează la agenţiile de turism "să verifice serioazitatea lor, aşa cum se informează în privinţa oricărui produs".

După doi ani în care turismul a avut de suferit, anul acesta agenţiile de turism estimează o creştere a numărului de turişti cuprinsă între 5 şi 10% pe majoritatea destinaţiilor. Iată aici câteva din cele mai ieftine oferte pentru Paşte, 1 Mai şi pentru vacanţa de vară în stăinătate.

Paşte 2011

Fie că vrei să-ţi petreci Paştele în Bulgaria, Grecia, Turcia sau Ierusalim, aici găseşti ofertele care te interesează.

Bulgaria - Albena
Hotel Malibu - 4 stele
22-24 aprilie
410 lei (99 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Trei nopţi de cazare în cameră dublă cu all inclusive, acces liber la piscine interioară şi program artistic.
Optional. Se asigură transportul cu autocarul în perioada 22-25 aprilie în valoare de 40 de euro de persoană.

image

Turcia -Antalya
Hotel de 4 sau 5 stele
21-24 aprilie
410 lei (99 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Patru nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, transport cu avionul cu o cursă charter de la Bucureşti la Antalya şi retur cu compania Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică locală. Excurside de o zi în oraşul Antalya şi o vizită la oraşul Phaselis (regiunea Kemer).
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport în valoare de 95 de euro de persoană, intrările la obiectivele turistice şi excursiile opţionale.

Grecia Paralia Katerini
Vila Golden Beach
22-27 aprilie
825 de lei (199 euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Cinci nopţi de cazare în cameră dublă, transport cu autocar standard international, tur panoramic al oraşului Salonic, asistenţă turistică.
În pachet nu sunt incluse: mic dejun în valoare de trei euro de persoană pe zi şi cină în valoare de şapte euro pe zi, excursii opţionale: Atena (40 de euro/adult), Meteora (25 euro/adult), Olimp (15 euro/adult).

image

Israel- Ierusalim
22-29 aprilie
2.260 de lei (545 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şapte nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, transport cu avionul de la Bucureşti la Ierusalim şi retur, transport cu autocarul pentru excursiile locale, ghid local vorbitor de limba română şi preot.
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport în valoare de 145 de euro de persoană, asigurare medicală şi intrarea la obiectivele turistice.

Oferte pentru minivacanţa de 1 Mai

Grecia - Rodos

Hotel Lomeniz - 3 stele
28 aprilie - 5 mai
908 lei (219 euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Cinci nopţi de cazare în cameră dublă cu mic dejun, transport cu avionul cu o cursă charter de la Bucureşti la Rodos şi retur cu compania Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică locală.
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport în valoare de 95 de euro de persoană şi excursiile opţionale.

Grecia - Creta - Statiune: Ammoudara
Hotel Marilena - 3 stele superior
28 aprilie -03 mai
933 de lei (225 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Cinci nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, transportul cu avion cu o cursă charter de la Bucureşti la Heraklion şi retur, cu compania Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică.
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport şi catering în valoare de 95 de euro de persoană şi excursiile opţionale.

Spania - Insulele Baleare - Palma de Mallorca
Hotel Sant Jordi - 3 stele
1-6 mai
1.452 de lei (350 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şase nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, transport cu avionul cu o cursă charter de la Bucureşti la Palma de Mallorca şi retur cu compania Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică.
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport în valoare de 95 de euro de persoană şi excursiile opţionale.

Oferte pentru vară - iulie 2011

image

Românii care preferă vacanţele în străinătate îşi indreaptă, şi in acest an, atenţia pentru destinaţii din Turcia, Grecia şi, evident, Bulgaria. Vă prezentăm aici unele din cele mai ieftine oferte pentru concediul de vară, valabile pentru prima jumătate a lunii iulie.

Bulgaria - Albena
Hotel Althea - 3 stele
420 de lei (102 euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şapte nopţi de cazare în cameră dublă standard cu mic dejun inclus, şezlong şi umbrelă gratuit pe plajă şi la piscină.
În pachet nu este inclusă taxa de staţiune în valoare de 1 euro de persoană.

Bulgaria - Nisipurile de Aur
Hotel Perla - 3 stele
700 de lei (168 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şase nopţi de cazare în cameră dublă cu mic dejun inclus
În pachet nu sunt incluse: Taxa de staţiune de 6 euro de persoană pe sejur şi transport la cerere.

Bulgaria - Sunny Beach
Hotel Lion - 4 stele
805 lei (194 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şase nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune.

Turcia - Antalya
Hotel Bariscan - 3 stele
1.114 lei ( 275 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şapte nopţi de cazare în cameră dublă cu all inclusive, transport cu avionul cu o cursă charter de la Bucureşti la Antalya şi retur, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică locală.
În pachet nu sunt incluse: Taxele de aeroport în valoare de 95 de euro de persoană

Turcia - Kusadasi
Hotel Alibabam - 2 stele
535 de lei (129 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şapte nopţi de cazare în cameră dublă cu mic dejun

Grecia - Paralia Katerini
Hotel Dafni - 3 stele
780 de lei (189 de euro) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Şase nopţi de cazare în cameră dublă, transport cu autocar clasificat de 3 stele, asistenţă turistică pe perioada sejurului
Opţional: supliment demipensiune 10 euro pe zi.

Grecia - Halkidiki
Hotel Aristotels Holiday Resort and Spa - 4 stele
890 de lei (215 euro) ) - Tariful este de persoană/pachet
Pachetul include: Cinci nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, piscine, mini club, mini market, saună, centru spa, fitness.

Grecia - Rhodos
Hotel Gondola - 2 stele
1.150 de lei (280 de euro) - Tariful este de persoană/pachet

Pachetul include: Şapte nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune, transport cu avionul cu o cursă charter de la Bucureşti la Rhodos şi retur, transferul de la aeroport la hotel şi invers şi asistenţă turistică locală.

Sursa: Agenţii de turism

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite