VIDEO Vanghelie a aflat informaţii despre Herodot de pe "goagăl"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat astăzi că românilor nu trebuie să li se recomande să înveţe de pe "goagăl" (google, n.r.), dar a recunoscut că şi el, din curiozitate şi după îndemnul preşedintelui Traian Băsescu, a căutat pe internet informaţii despre păpădie şi Herodot.

Ieri, preşedintele Traian Băsescu a afirmat că şcoala trebuie să-i înveţe pe copii lucruri practice şi că despre păpădie şi salată pot învăţa şi de pe Google.

Preşedintele PSD Bucureşti a afirmat că astăzi dimineaţa, la ora şase, a intrat pe Google pentru a afla date despre Herodot, aşa cum spusese Traian Băsescu în şedinţa de Guvern de ieri. „Eu m-am dus acolo că a zis preşedintele”, a adăugat el, spunându-le ziariştilor că a reţinut şi perioada în care a trăit acesta: 484 – 425 înainte de Hristos.

Vanghelie s-a chinuit puţin în faţa camerelor de luat vederi până a găsit varianta corectă de pronunţare pentru Google. "Cred că în momentul de faţă e o problemă foarte delicată şi trebuie să o tratăm cu foarte mare resposabilitate, nu să îi speriem pe români şi trebuie să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor. Nu cu asemenea formule, de a spune ce trebuie să înveţe românii şi cum găsesc pe Goagăl, Gagăl, Google, aşa, unde găsim păpădia şi unde ne interesăm de Herodot", a afirmat Vanghelie, criticând afirmaţiile şefului statului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite