VIDEO Credit pentru Prima Casă, obligatoriu cu Ioana Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Băsescu
Ioana Băsescu

Deşi în mod normal, o bancă nu îşi poate obliga clienţii care doresc credit pentru Prima Casă să fie asistaţi de anumiţi notari, se pare că o filială din Bucureşti a unei bănci importante, poate. Unul din cei doi notari la care pot apela clienţii este Ioana Băsescu.

Într-un reportaj cu camera ascunsă, Antena 3 a dezvăluit că o filiala din Bucureşti a unei bănci importante îşi obligă clienţii să semneze actele doar asistaţi de doi notari agreaţi. Unul dintre aceştia este chiar Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu.

Funcţionarul băncii a explicat de ce clienţii trebuie să lucreze cu notarii agreaţi de bancă: "Se întâmplă lucrurile astea pentru că lucrurile se mişcă mult mai repede, fiind funcţionarul băncii ştie ce are de făcut. ştie în câte exemplare să facă, ce trebuie să scrie în contractele respective."

PRIMA CASĂ, PRIMA ŢEAPĂ

Fiica preşedintelui nu a putut fi contactată, deoarece echipa de filmare a fost întâmpinată la cabinetul notarial de angajaţi de la pază care i-a interzis accesul. Reprezentanţii băncii nu au dorit să facă nici un comentariu.

VIDEO

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite