VIDEO Urmează trei zile de caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi şi până sâmbătă, România va fi cuprinsă de un val canicular, potrivit unei avertizări de cod galben dată de Administraţia Naţională de Meteorologie. Specialiştii spun că va fi foarte cald, iar indicele de confort termic temperatură-umezeală se va situa peste pragul critic de 80 de unităţi.

În toate zonele vor fi peste 35 de grade Celsius, dar în Câmpia de Vest şi Lunca Dunării temperatura aerului va ajunge şi la 39 de grade. „Sâmbătă şi duminică vremea se va răcori în Nord şi Nord-Vest, dar va rămâne la fel de caldă în rest, când este posibil ca în unele zone din sud să avem 39 de grade Celsius", a spus meteorologul de serviciu. Noaptea, temperatura va fi cuprinsă între 11 şi 21 de grade. Şi în Capitală vremea va fi călduroasă, iar temperatura aerului va atinge 33 de grade.

Vreme de plajă la mare

La mare, vremea va fi tocmai bună de plajă, cu temperaturi maxime cuprinse ziua între 27 şi 28 grade, iar noaptea,  între 19 şi 20 grade. Prognoza arată că vântul va sufla slab şi moderat, iar cerul va fi variabil, mai mult senin. În Europa va fi cald. Numai în nordul Suediei, în Danemarca, Elveţia, Polonia, Cehia şi în Republica Moldova vremea va fi instabilă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite