Universităţile europene caută studenţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii, obişnuiţi să-şi cumpere lucrările de licenţă
Studenţii, obişnuiţi să-şi cumpere lucrările de licenţă

Peste 20 de universităţi din Danemarca, Olanda, Franţa, Germania, Marea Britanie, Elveţia şi Finlanda vor fi prezentesâmbătă şi duminică la Bucureşti, în cadrul primei ediţii a Târgului de Educaţie Europeană.

Evenimentul se va desfăşura la Hotelul Hilton, între orele 10-18.  În cele două zile de târg, instituţiile de învăţământ superior vor încerca să-i atragă pe studenţii români cu cele mai bune oferte de studii.

Consilieri educaţionali şi tinerii români care deja învaţă în străinătate le vor explica celor interesaţi care sunt modalităţile prin care pot obţine burse de studii.

La târg, participă şi universităţi daneze, unde studenţii români pot urma gratuit facultatea. „Aducem unele dintre cele mai bune universităţi şi ne propunem să spargem clişeele despre studiul în Europa şi să aducem toate informaţiile despre educaţia europeană mai aproape de tinerii din România”, a spus Mihai Timofte, unul dintre organizatori.

Printre universităţile participante se numără „Aalborg” din Danemarca, Colegiul Leman din Elveţia, Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Haga şi Universitatea Hanze din Groningen, Olanda. Târgul va continua la 23 februarie la hotel Opera Plaza din Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite