Unde te angajezi toamna asta? Vezi topul companiilor cu cele mai multe posturi libere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20.000 de posturi sunt disponibile pe platforma de recrutare BestJobs.ro, iar câteva dintre ele sunt în companii lider pe domeniul lor, precum Oracle, Genpact sau Continental.

Domeniile unde se anunţă cele mai multe angajări în următoarea lună sunt IT/telecomunicaţii, inginerie şi finanţe.

Firma cu cele mai multe anunţuri de recrutare pe BestJobs este grupul auto Continental, cu 58 de anunţuri, fiecare dintre ele cu cel puţin un post scos la concurs.

Continental caută persoane calificate şi cu experienţă din domeniul IT&C - ingineri hardware, software developer şi design engineer.

Pe locul doi se află celebra companie Oracle şi firma Hella, producător de componente electrice pentru industria auto, cu câte 57 de anunţuri de angajare.

Oracle recrutează pe pozitii de customer reference specialist, inginer software şi administrator de bază de date.

Hella caută specialişti în IT şi vânzări, pentru filialele sale din Banat - Lugoj, Timişoara şi Arad.

Pe locul trei în top se află Banca Comercială Română (BCR), cu 50 de anunţuri, care angajează consilieri clienţi, director executiv şi operatori ghişeu bancar pentru filialele din 10 oraşe, printre care Bucureşti, Braşov şi Constanţa.


Pe locul trei, cu 50 de anunturi de angajare, se afla Banca Comerciala Romana, care cauta, printre altele, Consilier Clienti, Director Executiv si Operatori Ghiseu Bancar in peste 10 orase din tara, printre care Bucuresti, Constanta si Brasov.

Emerson România, cu 33 de anunţuri, şi Genpact, 31 de poziţii, caută contabili şi traing manageri cu experienţă.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite